Η Εταιρεία

Εκτύπωση PDF

Εδρεύουμε στην Θεσσαλονίκη και ειδικευόμαστε στις αεροπορικές εισαγωγές αλλά και εξαγωγές σε όλο το φάσμα και σε κάθε πτυχή που μπορεί να καλύπτουν.

Παράλληλα, η καθημερινή μας δραστηριότητα επεκτείνεται και στον τελωνειακό χώρο του λιμένος της Θεσσαλονίκης, στον τελωνειακό χώρο της Λαχαναγοράς (αρμόδιο για τις εξαγωγές), των υπολοίπων τελωνείων του νομού μας αλλά και όπου αλλού είναι απαραίτητο στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.

Φροντίζουμε έτσι με τον καλύτερο τρόπο για την έγκαιρη, ποιοτική και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του διαρκώς αυξανόμενου πελατολογίου μας.

Θιασώτες μίας Επιθετικής πολιτικής στις Τελωνειακές συναλλαγές μας από την αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας που δεν μας έχει απογοητεύσει σε καμία περίπτωση έως και σήμερα.

Με βαθιά γνώση όλων των αντικειμένων και των διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθηθούν για το μέγιστο συμφέρον της Εταιρεία σας, εγώ και οι συνεργάτες μου χειριζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και έχει αποδειχθεί στην μέχρι τώρα πορεία μας, όλα τα πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την Εισαγωγική ή την Εξαγωγική σας δραστηριότητα της επιχείρησης σας.

Χειριζόμαστε ιδανικά αποστολές δύσκολες και πολύπλοκες όπως είναι οι εισαγωγές Εκθεμάτων που προορίζονται για διοργανώσεις από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Agrotika, Infacoma, Διεθνείς έκθεση Σεπτεμβρίου κλπ), κλαδικές εκθέσεις των Αθηνών αλλά και σχεδόν από όλα τα Μουσεία της Πόλης μας (Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Μουσείο Βυζαντινού πολιτισμού, κλπ) αλλά και εισαγωγές Προσωπικών Ειδών - Οικοσκευών από ιδιώτες.

Άριστοι χρήστες όλων των μέσων που παρέχει η σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία αλλά και συνδρομητές σε όλη την απαραίτητη (και όχι μόνο) βιβλιογραφία που απαιτείται στον κλάδο μας, έντυπη ή ηλεκτρονική, ενημερωνόμαστε και αξιοποιούμε αμέσως, ότι καινούργιο δεδομένο υπάρξει και μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των πελατών μας. Διαθέτουμε όλον τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και την βούληση που μας επιτρέπει να είμαστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις και όχι ουραγοί. Προσαρμοζόμαστε εύκολα σε όλα τα καινούργια δεδομένα που κατά καιρούς θεσπίζονται στον χώρο μας.

Παράλληλα, έχοντας ως πελάτες μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των Αεροπορικών, Ναυτιλιακών, Σιδηροδρομικών και Οδικών μεταφορών, και χτίζοντας μαζί τους εδώ και πολλά χρόνια μια αμφίδρομη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, έχουμε επεκτείνει το φάσμα της συνεργασίας μας μαζί τους, διεκδικώντας και κερδίζοντας ειδικές τιμές και εκπτώσεις για το γραφείο μας στον τομέα που καλύπτει την κάθε είδους μεταφορά.

Μόνιμος σκοπός μας, να επιτύχουμε άμεση και ουσιαστική μείωση του κόστους μεταφοράς και των διαφόρων παρεμφερών εξόδων που επιβαρύνουν το τελικό κόστος κτήσης των προϊόντων τους.

Ήμαστε σε θέση δηλαδή να σας προσφέρουμε πλήρη, και σε κάθε περίπτωση, ανταγωνιστικά πακέτα μεταφοράς για τις Εισαγωγές ή τις Εξαγωγές της εταιρείας σας


 

Greek English Turkish